Cardi B përkrah Jennifer Lopez në filmin “Hustlers”

  • 03 maj 2019 - 18:07
Cardi B përkrah Jennifer Lopez në filmin “Hustlers”

Të dyjat pjesë e filimit 'Hustlers'.

Jennifer Lopez dhe Cardi B së bashku këtë të premtë vendosën të dilnin duke balancuar kështu punën me argëtimin.

49 vjeçarja Jennifer dhe 26 vjeçarja Cardi B teksa po ecnin Cardi B po fshehte fytyrën me një mantel të gjatë teksa i dashuri i Jenniferit po u bënte foto nga mbrapa atyre.

(Kosova Sot Online)