"Bisha" që i reziston arrestimit, videoja që po çmend përdoruesit e Facebook-ut

  • 05 maj 2019 - 11:33

Aty shihet një femër teksa i reziston arrestimit nga policia. Janë disa policë që në fakt tentojnë ta vendosin atë në veturë e ta arrestojnë, duke përdorur madje edhe sprej përderisa është e lidhur.

Por, një gjë e tillë duket shumë e vështirë.

Ndiqeni videon për më shumë.

 
Kaos i paparë kur arrestohet "tigresha'!

Kaos i paparë kur arrestohet "tigresha'! Më shumë video! LIKE dhe FOLLOW Kronika e zezë

Posted by Kronika e zezë on Friday, April 19, 2019

(Kosova Sot Online)