Përballje e pazakontë, kali sulmon krokodilin

  • 09 maj 2019 - 08:59
Përballje e pazakontë, kali sulmon krokodilin

Mund të kemi parë shumë beteja mes kafshëve të ndryshme, por ndoshta kurrë një të tillë mes kalit dhe krokodilit.

Në videon që mund t’a shihni më poshtë ju e shihni që kali sulmon krokodilin madje duke e lënduar atë pak.

Në fillim kali nuk e sulmon atë, por më pas tërbohet dhe e godet atë me të dyja këmbët. 

 

(Kosova Sot Online)