Video e tmerrshme: Demi godet dhe mban në disa sekonda në ajër toreadorin

  • 10 qershor 2019 - 13:23
Video e tmerrshme: Demi godet dhe mban në disa sekonda në ajër toreadorin

Ky është momenti i tmerrshëm kur një toreador goditet dhe mbahet disa  sekonda në ajër nga një dem.

Roman Collado, nga Valencia, u hodh në tokë dhe u përplas me një dem prej 1.200 kilogram në panairin San Isidro në Madrid.

Një raport mjekësor tregoi se ai kishte pësuar një plagë në kofshën e tij dhe kishte dëmtuar muskujt, venat dhe arteriet e tij.

Megjithatë ai mbijetoi nga sulmi dhe shkruajti në rrjetet sociale: ‘Luftimi i demave është kështu.’

(Kosova Sot Online)