Thyen rekord, 103-vjeçarja hyn në histori

  • 22 qershor 2019 - 11:09
Thyen rekord, 103-vjeçarja hyn në histori

Të gjithë thonë se sporti ndihmon për të jetuar shëndetshëm, rrjedhimisht edhe më gjatë. Julia Hurricane Hawkins, një grua 103-vjeçare është shembulli më i mirë për këtë.

Është gruaja më e vjetër që konkuroi dhe vendosi një rekord të ri në garën 50 metra.

Me dëshirën e saj për t’u përfshirë dhe për të konkurruar, Julia Hawkins është bërë sportistja më e vjetër në sportin e vrapit.

(Kosova Sot Online)