Momenti i tmerrshëm kur merimanga vrasëse kap prenë e saj

  • 24 qershor 2019 - 08:22
Momenti i tmerrshëm kur merimanga vrasëse kap prenë e saj

Merimanga gjigante e vrasësit të Brisbanes fillon në pre e saj para se ta gëlltisë atë

Momenti i tmerrshëm kur një merimangë me shpejtësi marramendëse arrin të kapë një vakt të shijshëm.

Lisa Van Kula Donovan, e cila publikon vazhdimisht në blog dhe instagram në lidhje me insektet, kapi pamjet e merimangës gjuetare në Brisbane.

Në video, merimanga pret me durim që një insekt të dalë para saj. Pastaj, në momentin e duhur, ajo arrin të kërcejë dhe të kapë direkt insektin .

(Kosova Sot Online)