“Miku i gjarpërinjve”, ky është 11 vjeçari që po çudit botën

  • 25 qershor 2019 - 18:04
“Miku i gjarpërinjve”, ky është 11 vjeçari që po çudit botën

11 vjeçari Kamal Karim Nasr nga Kajro e Egjiptit është i apasionuar pas gjarpërinjëve.

Ai ka afro një dyzinë gjarpërinj dhe nuk ka frikë ti ushqejë ata.

 
Djali me dhjetëra gjarpërinjë

11 vjeçari Kamal Karim Nasr nga Kajro e Egjiptit është i apasionuar pas gjarpërinjëve. Ai ka afro një dyzinë gjarpërinj dhe nuk ka frikë ti ushqejë ata.

Posted by VOA - Zëri i Amerikës on Tuesday, June 25, 2019

(Kosova Sot Online)