Çifti i sapomartuar në pyll, përshëndeten ngrohtësisht me ariun

  • 30 qershor 2019 - 14:48
Çifti i sapomartuar në pyll, përshëndeten ngrohtësisht me ariun

Një çift, që janë të sapomartuar, u përballën me një situatë të tmerruese gjatë kohës sa po e shijonin muajin e mjaltit. Ata gjatë një shëtitje në pyll, u gjendën ballë përballë me një ariu.

Ariu, që ishte i murrmë, shihet teksa afrohet në të njëjtën rrugë të cilën po ecte çifti. Ai i afrohet me ngadalë, ndërkohë që çifti tenton që t’ia lirojë rrugën.

Në një moment, ata i thonë ‘Përshëndetje ari’ e më pas kur ai vazhdon rrugën, i thonë ‘Mirupafshim ari’ dhe ‘Faleminderit ari’

Në momentin që ariu afrohet, ata madje edhe e përshëndetin atë, e që ai e vazhdon rrugën.

Pamjet e këtij momenti janë shpërndarë shumë në rrjete sociale.

 
Grizzly Bear walks past newly-wed couple

This couple came face to face with a bear whilst on their honeymoon! ë ë

Posted by Daily Mail on Sunday, June 30, 2019

(Kosova Sot Online)