Video qesharake: Ja përse s’duhet të përdorni telefonat kur jeni duke ecur

  • 16 korrik 2019 - 12:50
Video qesharake: Ja përse s’duhet të përdorni telefonat kur jeni duke ecur

Njerëz që përdorin telefonat e tyre teksa janë duke ecuar, të cilët shkruajnë mesazhe apo regjistrojnë pamje, tanimë është një gjë thuajse e zakonshme.

Megjithatë, një gjë e tillë, mund të shkaktojë edhe probleme, deri te rrezikimi i jetës.

Këtë e dëshmon edhe një video 40 sekondëshe, e cila është publikuar në internet dhe tregon pasojat e një veprimi të tillë.

(Kosova Sot Online)