Pamjet tmerruese: Injoruan shenjat paralajmëruese, turistët bien nga 30 metra lartësi

  • 16 korrik 2019 - 13:54
Pamjet tmerruese: Injoruan shenjat paralajmëruese, turistët bien nga 30 metra lartësi

Ky është momenti tronditës kur një grup njerëzish u zhytën në një ujëvarë 30 metra, pas injorimit të shenjave paralajmëruese për të mos shkuar atje. 

Turistët në Parkun Shtetëror Ohiopyle në Pensilvani kishin marrë me qira një varkë dhe nisën aventurën e tyre pa një udhëzues. 

Kështu, gjatë lundrimit përmes lumit, grupi mori një kthesë të gabuar që i vendosi në një rrugë të rrezikshme duke rënë në ujëvara.

(Kosova Sot Online)