Kur kafsha e fërkon kafshën si njeri

  • 09 gusht 2019 - 19:13
Kur kafsha e fërkon kafshën si njeri

Një video që është bërë senzacion në internet shfaq dy majmunë së bashku me pronarin e tyre duke e larë qenin e tij.

Në video shihen majmunët duke fërkuar qenin sikur njerëzit.

Qeni nuk lëviz dhe e shijon në maksimum pastrimin.

 
Chimpazees help wash a dog

doggy's bathing crew. ëKody Antle Myrtle Beach Safari Zoo

Posted by 9GAG on Thursday, August 8, 2019


(Kosova Sot Online)