Në Kosovë ndodh ajo çka askush s’e pret: ‘Yugo’ tërheq ‘BMW-në’

  • 15 gusht 2019 - 09:12
Në Kosovë ndodh ajo çka askush s’e pret: ‘Yugo’ tërheq ‘BMW-në’

Një video e bërë në Prishtinë, saktësisht në Vetërnik, ka bërë shumë njerëz të qeshin.

Aty shihet se si një veturë e tipit të vjetër ‘Yugo’ e tërheq një ‘BMW M5 E60’.

Duket se vetura ‘BMW’ ka pasur probleme dhe i është dashur të kërkoj ndihmën e ‘Yugos’.

Ndiqeni videon:

(Kosova Sot Online)