Shikoni aventurën e frikshme të 25 vjeçarit

  • 23 gusht 2019 - 17:21
Shikoni aventurën e frikshme të 25 vjeçarit

Ky është momenti i frikshëm kur një 25 vjeçar kapërcen një urë dhe hidhet në ujë.

Veprimi i tij i filmuar në qytetin zviceran jo vetëm që është e mahnitshme, por edhe tejet e rrezikshme.

Anglezi 25-vjeçar është një nga atletët më të njohur të këtij  sporti akrobatik ku synimi është tejkalimi me shpejtësi i çdo pengese, edhe ato më të çmendura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toby Segar • Team Storror (@tobysegar) on

(Kosova Sot Online)