Shikoni se si një i ri ndalon hajdutin që vodhi para nga një plakë dhe i jep një “mësim” të mirë

  • 29 gusht 2019 - 16:22
Shikoni se si një i ri ndalon hajdutin që vodhi para nga një plakë dhe i jep një “mësim” të mirë

Një person 27 vjeçar ishte duke u endur rrugëve me biçikletë teksa ishte dëshmitar i një grabitje. Ai e pa që një hajdut sulmoi dhe grabiti para nga një plakë 86 vjeçare.

Emri i djaloshit është Danny Neilson dhe ai po konsiderohet si një hero nga ata që panë videon në media sociale.

Hajduti është arrestuar dhe është dërguar në paraburgim.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Hull në Yorkshire të Anglisë.

Këto janë pamjet:

(Kosova Sot Online)