Moment i tmerrshëm, peshkaqeni sulmon një njeri në anijen e tij

  • 20 shtator 2019 - 22:57
Moment i tmerrshëm, peshkaqeni sulmon një njeri në anijen e tij

Marku dhe shokët e tij ishin duke peshkuar, kur ai mendoi se ka kapur diçka të madhe, që nuk i doli ashtu siç mendoi.

Marku mendoi se ka kapur një peshk të madh, por nuk i doli ashtu siç ai mendonte. Në fakt, ai kishte kapur një peshkaqen i cili kërceu dhe tentoi ta sulmonte menjëherë në anijen e tij.

Peshkaqeni nuk ndaloi me një lëvizje, ai u kthye disa herë duke e sulmuar në anije, raporton “Unilad”.

Këta peshkaqenë janë ndër më të rrezikshmit, që ndryshe quhen edhe si “Bull Sharks.”

 
Shark Attacks Fisherman On Boat

Watch as this shark attacks these two small fishing boats! ë

Posted by UNILAD on Friday, September 20, 2019

(Kosova Sot Online)