E rrallë: Pronari arrin që të përleshet me tre grabitës me maska në shtëpinë e tij

  • 26 shtator 2019 - 20:16
E rrallë: Pronari arrin që të përleshet me tre grabitës me maska në shtëpinë e tij

Një video e rrallë është shpërndarë në rrjetet sociale.

Aty shihet se si pronari i një shtëpie arrin që ta mbrojë pragun e derës së tij duke u përleshur me tre grabitës të armatosur.

Ai arrin që të tre grabitës t’i largojë nga shtëpia duke i dhënë një mësim të mirë.

Pronari ka thënë se qëllimi i tij ka qenë që ta mbrojë gruan e tij e cila gjithashtu gjendej në shtëpi, dhe se sulmi ndaj grabitësve ishte instiktiv.

Për më shumë shikoni pamjet:

 
Home Owner Fights Off Armed Burglars Single-Handedly

After armed burglars entered his home, this brave man single-handedly fought them off ë

Posted by LADbible on Thursday, September 26, 2019

(Kosova Sot Online)