Një person tenton të vetëdigjet para Komisionit Evropian

  • 02 tetor 2019 - 14:52
Një person tenton të vetëdigjet para Komisionit Evropian

Një person bëri përpjekje të vetëdigjej të mërkurën para ndërtesës së Komisionit Evropian në Bruksel. Personi derdhi benzinë përreth vetes, por u kap nga policia përpara se të kryente aktin.

Në vend të ngjarjes dolën edhe ushtria, zjarrfikësit dhe auto-ambulancat. Pas rreth 20 minutash, sa zgjatën kërcënimet e tij për vetëdjegie, personi u prangos dhe u dërgua në spital.

Gjatë asaj kohe, ndërtesa e Komisionit Evropian u mbyll. Në këtë ngjarje nuk u plagos askush.

 

(Kosova Sot Online)