Misteri i shpellës qindravjeçare prej guaskash

  • 02 tetor 2019 - 18:13
Misteri i shpellës qindravjeçare prej guaskash

Në qytetin bregdetar të Margate, Angli, ka një rrugëkalim nëntokësor, i zbukuruar me miliona guaska deti të rregulluara. 

Askush nuk e di "kush" fshihet pas kësaj shpelle e cila njihet gjerësisht si ‘Shell Grotto’. Në brendësi të saj ka me miliona guacka deti misterioze prejardhja e të cilave nuk dihet.

Është një nënkalim prej së paku 21 metrash i gjatë dhe mendohet të jetë ndërtuar në 1800-ën e hershme por ende sot mbetet mister, askush nuk e di se kush dhe pse ndërtoi një mrekulli të tillë.(Kosova Sot Online)