Duken si qime por është diçka vërtet e frikshme…

  • 03 tetor 2019 - 14:23
Duken si qime por është diçka vërtet e frikshme…

Këto janë një bandë e merimangave të cilat njihen për këmbët e gjata dhe për faktin se qëndrojnë të gjitha bashkë duke krijuar idenë e një grumbulli me qime qoshen e një shtëpie.

Në Dillingham ku edhe është realizuar kjo video këto merimanga njihen me emrin, Dipdoolies.

At shfaqen çdo vjeshtë kur moti kthehet i ftohtë, por rrallëherë ndodh që të shfaqet një grumbull kaq i madh i gjithi bashkë. Në këtë video këto merimanga janë mbledhur grumbull në parvazin e shtëpisë së personit që ka realizuar videon.

Ato gjithashtu mblidhen rreth pragjeve të dyerve dhe duken vërtet të frikshme kur fillojnë të shkëputen nga grumbulli që kanë krijuar të gjitha bashkë.

(Kosova Sot Online)