Rrëzojnë shkëmbin masiv për të parë çfarë ndodh

  • 03 tetor 2019 - 15:23
Rrëzojnë shkëmbin masiv për të parë çfarë ndodh

Pamjet e pabesueshme tregojnë një grup burrash që zhvendosnin një gur të madh nga një shkëmb dhe e hedhin në det.

Banda me shtatë anëtarë shtrëngoi shufra druri të larta nën shkëmb dhe e hodhi atë poshtë kodrës së pjerrët në Norvegji.

Njëri nga burrat ulërinte fitoren ndërsa guri rrotullohet dhe vrapon drejt ujit, duke u thërrmuar ndërsa shkrihet në shkëmbinj të tjerë gjatë rrugës.

Pamjet, të marra të shtunën, tregojnë gurin e drejtuar mbi një shkëmb, përpara se të zhytet nëpër një skaj të fshehur ndërsa shkon drejt detit.

 (Kosova Sot Online)