Kjo video po shokon rrjetin

  • 15 tetor 2019 - 08:23
Kjo video po shokon rrjetin

Në shtetin Gujarat, shtet i cili shtrihet në bregdetin perëndimor të Indisë katër burra kanë tortuar një këlysh tigri dhe më pas e kanë filmuar.

Videoja që u bë virale në rrjetet sociale dhe e përhapur përmes Whatsapp e torturave ndaj një këlyshi tigri në Indi është e një egërsie çnjerëzore.

Kafsha, e kapur nga katër burra në pyllin e shtetit Gujaratre, tregohet si një gjueti pre.

Këlyshi i futur në mes të dy degëve të një peme gjuhet me shkopinj nga burrat që po filmonin videon.

Kjo video është dënuar njëzëri nga të gjithë kur ajo është shfaqur në rrjete sociale dhe  ishin njëzëri që ky veprim është një krim i rëndë.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.

 

ë culprits ... Harrasing the leopard cub... Seen somewhere in page - GIR gujarat ë Look at her eyes.. Very scary ë.. GOD.. Please Save the cub ë ...

Posted by MuraLi MJ on Sunday, October 13, 2019

(Kosova Sot Online)