Ushtari i bën surprizë të dashurës, takohen pas 10 muajsh

  • 27 tetor 2019 - 15:21
Ushtari i bën surprizë të dashurës, takohen pas 10 muajsh

Një ushtar kishte 10 muaj që nuk e kishte parë të dashurën dhe vendosi që ta surprizojë. Ajo nuk e dinte që djali do të vinte dhe u cudit kur e pa duke qëndruar në dhomë. Djali u shpreh se Palmer do të qajë dhe do ta përqafojë atë, pasi e dinte që e kishte marrë shumë malli.

Palmer u surprizua kur e pa të dashurin e më pas vrapoi që ta përqafonte mes lotëve.

(Kosova Sot Online)