Ketri kureshtar përfundon me kungullin si maskë për Halloween

  • 29 tetor 2019 - 11:42
Ketri kureshtar përfundon me kungullin si maskë për Halloween

Ketri kureshtar përfundon me kungullin si maskë për Halloween

Një ketër u kap me sa duket duke hyrë në frymën e Halloween ndërsa luante me një kungull të gdhendur në Suedi.

Fotografi Geert Weggen fitoi besimin e ketrit të kuqërremtë duke e ushqyer rregullisht atë.

Durimi i tij u shpërblye kur ketri kureshtar kaploi poshtë një peme dhe u hodh mbi një gardh për të parë nga afër një kungull të vogël të zbrazur që ai kishte varur në një degë.

Në pamjet e kapura nga Weggen, brejtësi qëndron në këmbët e tij të pasme dhe kokën e fut brenda kungullit i cili është gdhendur me një fytyrë të frikshme Halloween.

Korniza komike rezultuese e bën atë të duket sikur ketri ka veshur një kostum Halloween-i.

(Kosova Sot Online)