Momenti i frikshëm: Vajza gati bie nga maja e Kanionit të madh derisa ishte duke bërë foto

  • 04 nëntor 2019 - 10:10
Momenti i frikshëm: Vajza gati bie nga maja e Kanionit të madh derisa ishte duke bërë foto

Ky është momenti i frikshëm, kur një vajzë gati bie në Kanionin e Madh, gjersa ishte duke i bërë foto nënës së saj.

Emily Koford, 20 vjeç, dhe nëna e saj Erin ishin duke vizituar Ariozën, kur u ndalën që të bënin disa fotografi.

Kevin Fox, ishte duke shikuar bukuritë e Kanionit, dhe për një moment pa vajzën e cila gati ra poshtë. Ajo nuk ishte duke shikuar se ku po shkelte, dhe në mungesë të ndonjë rrethojë mbrojtëse, këmba e saj e djathtë rrëshqiti nga guri, duke kaluar një moment të rrezikshëm dhe plot frikë.

(Kosova Sot Online)