Video tronditëse: Piu duhan për 30 vite rresht, shikoni si janë nxirë mushkëritë

  • 19 nëntor 2019 - 17:49
Video tronditëse: Piu duhan për 30 vite rresht, shikoni si janë nxirë mushkëritë

Pamjet tronditëse tregojnë mushkëritë e nxira të një duhanpirësi, i cili e piu atë për 30 vite rresht.

Në vend që të ishin ngjyrë rozë të shëndetshme, mushkëritë kishin ngjyrë qymyri nga mbetjet e duhanit gjatë dekadave.

Mjekët nga spitali Wuxi People në Kinë, pasi vdiq, nxorën organet e një 52-vjeçari, i cili kishte shumë sëmundje në mushkëri.

Video e regjistruar nga kirurgët është parë më shumë se 25 milionë herë në mediat sociale dhe konsiderohet “reklama më të mirë kundër pirjes së duhanit.”

Ndërsa u publikua me titullin: “A keni më guxim të pini duhan?”

 

(Kosova Sot Online)