Gruaja që abuzohet nga shoqëria, ka 20 gishta të këmbës dhe 12 të dorës

  • 25 nëntor 2019 - 08:14
Gruaja që abuzohet nga shoqëria, ka 20 gishta të këmbës dhe 12 të dorës

Kumar, një grua 63-vjeçare nga India, ka jetuar tërë jetën me paragjykime në lidhje me numrin e gishtave të këmbës dhe të dorës.

Ajo është lindur me anomalinë e polidaktilisë, gjë që ka bërë që të ketë 12 gishta të dorës dhe 20 të këmbëve

.

Për shkak të pamundësisë financiare për t’iu nënshtruar operacioneve, gruaja ka jetuar kështu qe 63 vite.

Si pasojë e kësaj, fqinjët e saj e kanë quajtur “shtrigë”.

Ajo detyrohet që të mos dalë jashtë ambientit shtëpiak, në mënyrë që të shmangë konfrontimin me të tjerët.

(Kosova Sot Online)