E gjuan veten me armë në faqe dhe e xhiron tërë ngjarjen

  • 25 nëntor 2019 - 13:58
E gjuan veten me armë në faqe dhe e xhiron tërë ngjarjen

Zyrtarisht është arritur kulmi i idiotësisë, kur njerëzit po xhirojnë veten teksa gjuajnë me armë në fytyrën e tyre.

Një video e re tronditëse në Facebook dhe YouTube tregon momentin kur një burrë me dëshirë qëllon veten në faqen e tij, gëlltit plumbin, dhe pastaj qesh me të.

Dikush prapa kamerës pyeti se a u lëndua, por ai tha se nuk ia nin për asgjë, duke pështyrë gjak.

Tashmë njerëzit në SH.B.A. kishin një marrëdhënie të çuditshme me armë!

Pas një studimi të vogël, duket se djali në video quhet Kasper Knight, një reper nga New Haven, Indiana.

Ai pretendon në faqen e tij në Facebook se bëri gjithçka vetëm për pak famë. Po, bota është çmendur.

(Kosova Sot Online)