Ky është shtrati që ju shpëton nga tërmeti

  • 01 dhjetor 2019 - 08:24
Ky është shtrati që ju shpëton nga tërmeti

Ai po ashtu në fund ka furnizime të nevojshme për kohën sa jeni brenda dhe ato mund të ruhen sigurt në strehë.

Një shtrat special është dizajnuar për mbrojtjen në rast tërmeti.

Ai mund t’ua shpëtojë jetën kur godet fatkeqësia. Shtrati vepron nga dridhjet dhe transformohet në një strehë.

Ai po ashtu në fund ka furnizime të nevojshme për kohën sa jeni brenda dhe ato mund të ruhen sigurt në strehë.

Mbështjellësi i shtratit nga metali ndihmon të ruajë formën që nënkupton se nuk mund të copëtohet. Shtrati po ashtu ka ajrosje.

(Kosova Sot Online)