Qeni i zgjuar, gjen mënyrën për t’u liruar nga kafazi

  • 04 dhjetor 2019 - 13:19
Qeni i zgjuar, gjen mënyrën për t’u liruar nga kafazi

Kafshët përherë na mahnitin me sjelljet e tyre dhe të njëjtën gjë bëjnë edhe këta qenushë në video ku njëri prej tyre përdor gjuhën për të hapur llozin e kafazit ku pronarët e kanë mbyllur.

Dhe duket se ja arrin për mrekulli qëllimit. Në shumë raste kafshët dalin edhe shumë më të mençura nga se ne mund ta kishim imagjinuar dhe kafazi ku ndodhen këta dy qen ka dy lloza. Njëri prej tyre ja del me sukses të hapë të dy dhe të lirohet.

(Kosova Sot Online)