Çmenduri, në Vlorë plazh gjatë fundit të dhjetorit

  • 19 dhjetor 2019 - 14:48
Çmenduri, në Vlorë plazh gjatë fundit të dhjetorit

Ndonëse jemi në fund të muajit dhjetor dhe temperaturat janë të ulëta, notarët e dimrit nuk heqin dorë nga deti.

Pamje nga plazhi i Vlorës ku disa persona të moshave të ndryshme lahen në ujërat e detit pa u shqetësuar nga moti i ftohtë.

Kjo është një dukuri e përhapur edhe në qytetet e tjera bregdetare në vend, ku mjaft njerëz sfidojnë temperaturat e ftohta për të notuar.

(Kosova Sot Online)