Të zgjedhësh si mënyrë fitimi këndimin e operas në metro

  • 25 dhjetor 2019 - 15:17
 Të zgjedhësh si mënyrë fitimi këndimin e operas në metro

Ekziston një grup i vogël këngëtarësh soprano të cilët luajnë muzikë në metrotë e qyteteve të mëdha. Grupi i operas është i përbërë nga rreth 30 persona në Nju Jork dhe janë performues rrugësh që luajnë muzikë në raste të caktuara.

Ata luajnë çdo javë dhe me këtë sjellje të tyren nuk bëjnë gjë tjetër veçse kënaqin udhëtarët e metrosë.

Madje këta njerëz e kanë profesion këtë gjë dhe madje edhe përfitojnë të ardhura prej kësaj gjëje.

(Kosova Sot Online)