Biçikleta e lundrueshme, shndërrohet në shumë pak minuta

  • 18 janar 2020 - 10:38
Biçikleta e lundrueshme, shndërrohet në shumë pak minuta

Ky djalë është duke bërë një biçikletë uji. Ky set biçikletash që njihet edhe me emrin Shuttle Bike Kit i lëjon njerëzit të konvertojnë një biçikletë të zakonshme në një mjet lundrimi.

Gjithçka fiksohet përmes 2 shtyllave metalike të cilat vendosen njëra përballë tjetrës.

Gjithë komponentët kombinohen dhe përputhen shumë mirë midis tyre dhe kjo pajisje mund të zhvendoset me një shpejtësi pre 7 milje në orë.

Konvertimi i gjithçkaje është vetëm çështje minutash. Sapo e vendosni atë në ujë është e gatshme për t’u ngarë. Ajo është dizajnuar në vitet 90 dhe sot shitet në mbarë botën.

(Kosova Sot Online)