Shikoni se si rosaku i bie daulles

  • 31 janar 2020 - 12:48
 Shikoni se si rosaku i bie daulles

Pronari i një rosaku në qytetin Sent Paul, Minesota, është një baterist me profesion, dhe me sa duket edhe rosaku i tij ka marrë diçka nga talenti i tij.

Burri vuri re se rosaku godet me këmbë në mënyrë ritmike kur e ngrit, kështu që iu kujtua ta vendoste mbi një daulle.

Se për çfarë bëhet fjalë shikon videon e publikuar më poshtë.

(Kosova Sot Online)