Ajo çfarë nxënësit i bëjnë këtij profesori, do t’iu shkrijë së qeshuri

  • 05 shkurt 2020 - 08:08
Ajo çfarë nxënësit i bëjnë këtij profesori, do t’iu shkrijë së qeshuri

“Kujt i bën telefoni gjatë mësimit, duhet të përgjigjet duke e lënë zërin e hapur”.

Kjo ishte rregulla që një profesor në një shkollë të mesme të Britanisë së Madhe e kishte vendosur për nxënësit e tij.

Por, kjo nuk mbeti pa iu shpërblyer nga nxënësit dhe atë në datën 1 prillit që konsiderohet edhe si “Dita e Rrenës”.

Nxënësit kishin inskenuar një situatë, ku një kolege e tyre telefonohet nga qendra e testimit të shtatzënisë dhe testi i saj ka rezultuar pozitiv.

Profesori ndihet në siklet ndërsa ajo i thotë se emri i fëmijës do të jetë “Prill”, dhe mbiemri “Gënjeshtra”.

Shikoni videon për më tepër.

 

(Kosova Sot Online)