Katastrofa po vjen: Thahet ujëvara më e lartë në Amazonë

  • 02 prill 2020 - 13:17
Katastrofa po vjen: Thahet ujëvara më e lartë në Amazonë

Katastrofa po vjen: Thahet ujëvara më e lartë në Amazonë.

Ujëvara gjigante San Rafaela në Ekuador është tharë. Zyrtarët vendas kanë gjetur si shkak një gropë shumë të madhe që është krijuar në liqenin që dikur ushqente ujëvarën.

E ndodhur në parkun Cayambe Coca, pjesë e Amazonës në kufirin me Kolumbinë, ujëvara cilësohej si më e larta në vend.

Imazhi tregon ndryshimin e madh në ambient para dhe pas tharjes së ujëvarës.

(Kosova Sot Online)