Historia e jashtëzakonshme e foshnjës Tru, që ka prekur miliona njerëz

  • 08 qershor 2020 - 09:45
 Historia e jashtëzakonshme e foshnjës Tru, që ka prekur miliona njerëz

tFoshnja Tru ka lindur 14 javë më herët, dhe ka peshuar vetem 450 gram.

Lufta e saj për mbijetesë nuk ka qenë e lehtë.

Historia e saj e jashtëzakonshme ka prekur miliona njerëz në mbarë botën.

Falë punës së shkëlqyeshme të spitalit, Tru arriti të mbijetojë.

Në videon e mëposhtme mund të shihni më shumë nga kjo histori e dhimbshme

(Kosova Sot Online)