Vendosi ta pastrojë kompjuterin, u tmerrua çka nxori prej tij

  • 12 qershor 2020 - 07:13
Vendosi ta pastrojë kompjuterin, u tmerrua çka nxori prej tij

Përdoruesi i TikTok, Kyle, aka TheBomb602, filmoi veten e tij duke pastruar një kompjuter të vjetër.

Kompjuteri ishte mjaft i ndotur, plot pluhur dhe erë të keqe, por Kyle rrëfeu përvojën e tij teksa pastroi kompjuterin.

Gkatë pastrimit të kompjuterit ai brenda tij sheh shumë pluhur, shumë insekte të ngordhura dhe shumë mbeturina.

Nuk kishte pritur që një kompjuter të mbajë kaq shumë mbeturina, kaq shumë pluhur, por ky përdorues i TikTok na dëshmoi se këto aparatura janë një vend ideal për papastërti.

(Kosova Sot Online)