Shikoni çfarë vozitje të shpejtë i bën veturës 60-vjeçarja shqiptare

  • G.G /
  • 20 korrik 2020 - 12:08
Shikoni çfarë vozitje të shpejtë i bën veturës 60-vjeçarja shqiptare

Nëna e shtatë fëmijëve, Fidane Duka nga fshati Komsi në Mat tha se vetura është për djemtë, jo për pleqtë, por është e detyruar që të lëvizë shpesh për të bërë pazarin dhe për të dërguar bylmetin nga fshati në qytet.

60-vjeçarja nga Shqipëria e cila e drejton veturën tregoi se vëllai ia dhuroi atë.

Zonja Duka shkoi në kurs tre muaj për të marrë patentë shoferin.

Nëna e shtatë fëmijëve e ka mbyllur tregimin e historisë së saj mjaft interesante me një batutë me gazetaren në rubrikën “Njerëz të padukshëm”.“Jam plakë e vjetër, jam 60-vjeçe, por të kisha qenë e re, nuk do ta kisha liruar vendin e punës, ‘i don’t care”, ka thënë Fidane Duka.

blob:https://www.facebook.com/f206f7b5-7257-4da7-a9ca-089003ae3b36

(Kosova Sot Online)