Momente emocionuese kur ushtarët kthehen nga misioni dhe takojnë familjarët

  • A.P /
  • 29 dhjetor 2020 - 23:51
Momente emocionuese kur ushtarët kthehen nga misioni dhe takojnë familjarët

Shumë persona rreth botës, kanë familjarë, baballarë, miq, e të dashur që janë në detyrë ushtarake për momentin.

Dhe të gjithë mund të pajtohemi se videot kur këta persona bashkohen me familjarët e të dashurit e vetë janë një prej gjërave më prekëse në botë.

 

Në këtë video, janë përmbledhur momentet më të bukura deri më sot të kthimit të këtyre ushtarëve në shtëpitë e tyre.

(Kosova Sot Online)