Në garderobën e Venera Lumanit, a jeni kuriozë të shihni veshjet e saj stil dhe.....(Video) - VIP - Kosova Sot
Në garderobën e Venera Lumanit, a jeni kuriozë të shihni veshjet e saj stil dhe.....(Video)

Në garderobën e Venera Lumanit, a jeni kuriozë të shihni veshjet e saj stil dhe.....(Video)

“Lart e Poshtë” ka qenë këtë herë në shtëpinë e një prej artisteve më stil dhe të talentuara shqiptare.

Venera Lumani ka treguar këtë herë veshjet e saj stil, ato të cilat ju ia preferoni shumë.

Ndonëse ka një garderobë modeste, Venera ka thënë gjithashtu në “Lart e Poshtë” se të jesh stil nuk do të thotë të shpenzosh shumë.

Ne gjithashtu kemi zbuluar edhe një anë tjetër humane të saj, atë të të dhuruarit pasi këngëtarja është shprehur se fal shumë nga veshjet e saj.(min.18:30)

(Kosova Sot)

15 orë e 30 minuta më parë
21/01/19