Dedikimi i ndjerë i Stresit: Mes botës dhe teje, do të zgjidhja ty… - VIP - Kosova Sot
Dedikimi i ndjerë i Stresit: Mes botës dhe teje, do të zgjidhja ty…

Dedikimi i ndjerë i Stresit: Mes botës dhe teje, do të zgjidhja ty…

Stresi bën pjesë në ata repera që në pamje të parë duken si që asnjëherë nuk mund tu gjesh një pikë të dobët. Por e vërteta qëndron ndryshe pasi gjithsecili e ka një pikë të dobët edhe pse shpeshherë nuk zgjedh ta shfaq publikisht këtë dobësi.

Këtë gjë na e ka vërtetuar edhe këngëtari i cili me anë të një postimi në Instagram ka uruar të ëmën e tij për ditëlindje. Me fjalë të ndjera, reperi shkruan se nëse do të detyrohej të zgjidhte mes botës dhe nënës ai do të zgjidhte nënën duke e bërë atë të ndihet sot, mami më e lumtur në botë.

Image

 

(Kosova Sot)

 

1 orë e 49 minuta më parë
20/11/18