Kaq të ngjashme - VIP - Kosova Sot
Kaq të ngjashme

Kaq të ngjashme

Margot Robbie ngjason kaq shumë me aktoren Jamie Pressly.

Ajo ka pranuar një nominim për Oskar për sjelljen e figurës amerikane Tonya Harding, në filmin me titull "I, Tonya". Dhe kështu, kthimi i Margot Robbie në ekranin e argjendtë ka tërhequr edhe një vëmendje tjetër, pasi adhuruesit me sytë e tyre shqiponjë kishin hasur në ngjashmëritë e aktores amerikane, 27 vjeçe, me aktoren tjetër amerikane Jaime Pressly. Shumë nga adhuruesit kishin thënë se ajo mund të jetë binjaku i saj i fshehtë, e derisa disa të tjerë kanë thënë se ajo është 'versioni i ri' i aktores. Me buzët e tyre të plota, me strukturën e njëjtë të eshtrave të fytyrës, ngjashmëria e tyre është e hatashme. Një nga adhuruesit kishte komentuar: 'Por, sikurse Margot Robbie dhe Jaime Pressly janë i njëjti person vetëm në ndriçim tjetër të dritës".

(Kosova Sot)

11 orë e 12 minuta më parë
20/01/19