- VIP - Kosova Sot
Familja e Blerim Destanit, pasuri marramendëse e krahasueshme me Berluskonin (FOTO)

Familja e Blerim Destanit, pasuri marramendëse e krahasueshme me Berluskonin (FOTO)

Të gjithë e njohim Blerim Destanin si një aktor i famshëm, që karrierën e ka ndërtuar në Gjermani. E dinit që ai është i vetmi artist në familje? Ndoshta shpesh e keni pyetur veten nga i siguron gjithë ato para për jetën luksoze që bën. Pak e dinë që pasuria e kësaj familjeje arrin rreth 3 miliard dollarë. Vëllai i Blerimit, Nazif Destani është cilësuar si shqiptari më i pasur në botë.

Kjo familje drejton një rrjet ndërkombëtar biznesesh që operojnë në sektorin e shërbimeve, inxhinierisë dhe ndërtimit, energjetikës e logjistikës me mbi tridhjetë ndërmarrje aktive në tregun global që shtrihen në Gjermani, SHBA, Zvicër, Dubai, Turqi, Maqedoni, Liban, Kuvajt, Rusi, Mongoli dhe Kinë.

Ata njihen si persona që ndihmojë gjithmonë njerëzit në nevojë dhe një pjesë të fitimeve i ndajnë me ta.

Image
Image
Image

 

(Kosova Sot)

3 orë e 8 minuta më parë
20/02/19