Tri muskuloret - VIP - Kosova Sot
Tri muskuloret

Tri muskuloret

 Elsa Hosk, Nina Agdal dhe Devon Windsor e vërtetojnë përse janë më të bukurat Ato konsiderohen disa nga femrat më të bukura në botë. Dhe, Elsa Hosk, 29, Nina Agdal, 25 dhe Devon Windsor, 23 vjeçe, e kanë dëshmuar se dine të janë në qendër të vëmendjes kur u shfaqën në ngjarjen "amfAR", që ishte mbajtur në qytetin e Nju Jorkut.

Modelet nga brendi "Victoria's Secret", me dukjet e tyre kishin bërë që të gjithë ta kthejnë kokën drejt tyre derisa kishin skalitur fort tepihun e kuq gjatë ngjarjes "New York Fashion Week".

Disa prej tyre ishin veshur me inspirime nga pizhamet, disa kanë theksuar linjat e tyre me këmishën hapur, duke shfaqur pak nga lëkura e tyre

Image
Image

(Kosova Sot)

5 orë e 1 minuta më parë
20/01/19