Pamje nga shtëpia e Kim dhe Kanye, çifti ndërton pishinën me përmasat e një liqeni - VIP - Kosova Sot
Pamje nga shtëpia e Kim dhe Kanye, çifti ndërton pishinën me përmasat e një liqeni

Pamje nga shtëpia e Kim dhe Kanye, çifti ndërton pishinën me përmasat e një liqeni

Në fund të vitit të kaluar, Kim Kardashian dhe burri i saj Kanye West filluan procesin e lëvizjes në shtëpisë së tyre për në Hills Hidden, Californi.

Tashmë duket se ata kanë menduar që të bëjnë disa ndryshime në këtë shtëpi, një prej shtëpive që kanë në pronësi, dhe siç shkruan Daily Mail ata po ndërtojnë një pishinë gjigande me përmasat e një liqeni.

Duket se shtimi i familjes i ka bërë ata të mendojnë për një zgjerim dhe ide të reja për ambientin e shtëpisë luksoze.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

 

(Kosova Sot)

23 orë e 52 minuta më parë
13/12/18