Mos rreni! - VIP - Kosova Sot
Mos rreni!

Mos rreni!

Jennifer Lawrence ka apeluar te të famshmet që të pushojnë me rrenat rreth dietës së tyre J ennifer Lawrence dëshiron që të famshmet të jenë më të sinqerta. Aktorja 28 vjeçe ka apeluar te koleget e saj që të jenë më të hapura me fansat, kur flitet për pamjen e tyre. "Nëse keni 50 kile dhe thoni se çdo ditë hani pica, kjo nuk do t'i bëjë lexuesit dhe fansat që të ndihen mirë. Kjo është rrenë e kulluar", thotë Lawrence. Ajo po ashtu ka thënë se është mërzitur nga njerëzit të cilët thonë se, për pamjen e tyre të mrekullueshme, nuk kanë nevojë që të ushtrojnë


(Kosova Sot)

19 orë e 31 minuta më parë
22/02/19