Duhet ta dini se kjo është shfaqje

  • 06 dhjetor 2018 - 08:27
Duhet ta dini se kjo është shfaqje

Behati Prinsloo mbron shefin e marketingut, se nuk duhet të ketë modele dhe modelë trans-seksualë në shfaqje Përderisa brendi "Victoria's Secret Fashion Show" është akuzuar dhe gjendur midis zjarreve për faktin se u mungojnë modelet dhe modelët trans-seksualë të llojeve të ndryshëm, një Engjëllushe ka dalë në mbrojtje të shfaqjes. Behati Prinsloo, që i dha fund paraqitjes së saj për dy vjet rresht gjatë këtij vitit, ka folur në një intervistë për revistën "Elle". 'Po flitet shumë për gjithçka, por unë mendoj se njerëzit duhet ta kuptojnë se kjo është një shfaqje', thotë Prinsloo. 'Nuk është gjithçka negative ose pozitive për secilin lloj të trupit, sepse 'kështu janë ata"'. Brendi "Victoria's Secret" u kritikuar kur shefi i zyrës së marketingut Victor Razek, në një intervistë me "Elle", ka thënë se nuk duhet të ketë modele transseksuale në shfaqje.

(Kosova Sot)