Enca ka një pyetje, por shikoni me çfarë imazhi e përcjell atë

  • 11 janar 2019 - 17:32
Enca ka një pyetje, por shikoni me çfarë imazhi e përcjell atë

Ajo nuk ndalon së shfaquri tejet provokative dhe e ekspozuar, shkruan Kosova Sot.

Secili imazh i saj në rrjetet sociale vjen si një bombë që godet të gjithë.

Enca në instagram publikoi një foto gjysëm e zhveshur përmes së cilës ajo bënë një pyetje interesante.

Whay do you love me? pyet Enca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why do you love me ? ????

A post shared by ENCA (@enca) on

 

(Kosova Sot)