Ja kush është burri i Gresa Behlulit, një biznesmen i njohur prishtinas

  • 28 mars 2019 - 11:51
Ja kush është burri i Gresa Behlulit, një biznesmen i njohur prishtinas

Gresa Behluli pritet që gjatë javës ti jep fund beqarisë

E derisa për këtë martesë ishte shkruar shumë nëpër media, shumë pak është shkruar për burrin e Gresës.

Dhëndëri i Shkurte Fejzës është një personalitet i njohur në Prishtinë.

Image

Ai është Lulzim Ibrahimi, biznesmen i njohur derisa është bashkëortak në një kompani të njohur te teknologjisë informative si dhe është edhe nënpresident i Klubit Basketbollit Prishtina

(Kosova Sot)