Jennfier Lopez e pranon se vallëzimi në shtyllë është goxha mesele në vete

  • 03 prill 2019 - 10:01
Jennfier Lopez e pranon se vallëzimi në shtyllë është goxha mesele në vete

E nomiunara për “Golden Globe”, Jennifer Lopez kishte dhuruar një “përshëndetje” të dyfishtë derisa ishte duke xhiruar një skenë në gjykatë në Menheten për filmin e saj më të ri “Hustlers”.

Diva 49 vjeçe ishte në personazhin e saj si Ramona, një version i valltares Samantha Barbash – që ishte shpallur fajtore për një konspiracion, sulm dhe një vjedhje të madhe në shkëmbim të pesë viteve lirim me kusht.

'Kudo kam të mavijosura. Kjo është kaq e vështirë. Unë kam shumë respekt për njerëzit që e bëjnë në shtyllë vallëzimin' e ka pranuar JLo derisa ishte më 14 shkurt në episodin e “Jimmy Kimmel Live”!

'Kjo është shumë më vështirë se sa vallëzimi. Është akrobacion. Është vështirë”.

(Kosova Sot)